TUDTAD? Elindult a részletfizetés. Részletek a blogon! ÉRDEKEL       TUDTAD? Elindult a részletfizetés. Részletek a blogon! ÉRDEKEL      TUDTAD? Elindult a részletfizetés. Részletek a blogon! ÉRDEKEL

Kölcsönzés

PRÓBÁLD KI TE IS MAGYARORSZÁG LEGMENŐBB ELEKTROMOS BICIKLIJÉT!

Üdvözölünk a MATE BIKE kölcsönzői oldalán. Ha kényelmes és környezetbarát közlekedési megoldást keresel, akkor jó helyen jársz. A szolgáltatásunk célja, hogy könnyű és hozzáférhető módját biztosítsuk a városnézésnek. Az ebike bérlés különösen előnyös azok számára, akik rövid távolságokat tesznek meg a városban, és szeretnék elkerülni a dugókat és a parkolási nehézségeket.

Dán elektromos kerékpárjainkat kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánljuk, hiszen az elektromos rásegítés mindenki számára élményt jelent. Egy hosszabb túrának ugyanúgy megmarad a sportértéke, azonban kevésbé fáradunk el, ha hagyjuk, hogy a kerékpárba épített motor tegye a dolgát. MATE X és MATE CITY elektromos kerékpárok bérelhetőek. Míg előbbi alkalmas erdei terepre is, addig utóbbival a városnézések válnak felejthetetlenné.

A weboldalunkon található részletes információk segítségével könnyedén kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb MATE BIKE-ot. A MATE BIKE könnyen kezelhető, nincs szükség speciális képességekre a használatukhoz.

A bérlési díjak egyszerűek és átláthatóak. A bérleti díjat bankkártyával van lehetőséged kiegyenlíteni. Egyéni kérések esetén vedd fel velünk a kapcsolatot.

ÁRAZÁS

  • 1 Nap: 22 000 Ft
  • 3 Nap: 50 000 Ft
  • 1 Hét: 100 000 Ft
  • 4 Hét (28 nap): 250 000 Ft

KAUCIÓ

180 000 Ft a kaució összege, hiszen alapvetően drága kerékpárok bérléséről van szó. A kaució összeg a helyszínen kártyával fizetendő.

További infókért, elérhető kerékpárokért keress minket a +36/20-223-2313-os telefonszámon vagy írj nekünk a shop@matebike.hu e-mail címen.

AZ ALÁBBI KERÉKPÁROK BÉRELHETŐEK

Válassz kerékpárt, majd jelöld ki a bérlési időszakot, tedd be a kosárba és egyenlítsd ki a bérlés árát online. Mielőtt kitöltöd, olvasd el a bérlési feltételeket. A bérlési szabályzatot ITT OLVASHATOD EL. Ha kérdésed van, hívj bennünket: +36/20-223-2313.

VÁLASSZ KERÉKPÁRT!
Bild von MATE X
MATE X - Subdued Black 1
Bild von MATE X
MATE X - Subdued Black 2
Desert Storm Bild von MATE X
MATE X - Desert Storm
Caribbean Coral Bild von MATE X
MATE X - Caribbean Coral
Probefahrt