Kattints a készletkisöprő kedvezményekért! ÉRDEKEL       Kattints a készletkisöprő kedvezményekért! ÉRDEKEL      Kattints a készletkisöprő kedvezményekért! ÉRDEKEL      

About Us

A MATE.Bike története Koppenhágában indult egy dán testvérpár sikeres Kickstarter kampányával, ami annyira jól sikerült, hogy ez lett az addig valaha volt legnagyobb közösségi finanszírozású kampány Európában, majd elindult világhódító útjára. Az elektromos bicikli személyesen is tesztelhető a MATE.Bike Magyarország partnerboltjaiban, ahol tesztelésen kívül szervizelési lehetőség is van.

Praktikus. Design-os. Strapabíró. Fenntartható megoldás. A MATE.Bike erősebb, mint egy hagyományos elektromos bicikli. Sportos praktikusság találkozik benne a letisztult, modern dizájnnal.

Célunk, hogy a mai kor innovációit és a személyes kifejezést egyaránt új formában ötvözzük. Jobb, kényelmesebb utazási módokat szeretnénk elképzelni, és új modelleket tervezünk, amelyek intelligensebb technológiával és fokozott rugalmassággal gazdagodnak. EGY TÁRS, minden pillanatod, kerekezési igényed és hangulatod kifejezésére.

Küldetésünk arra szeretné ösztönözni a kerékpárosaink globális közösségét, hogy élen járjanak a világban és hitelesen fejezzék ki magukat. Oldják meg a mai kor kihívásait. Járja át a letisztult megoldás a MATE.Bike varázslata a hétköznapjaikat. Merjenek álmodni nagyobbat, mert ez több, mint egy kerékpár. Ez egy mozgalom.