Kattints a készletkisöprő kedvezményekért! ÉRDEKEL       Kattints a készletkisöprő kedvezményekért! ÉRDEKEL      Kattints a készletkisöprő kedvezményekért! ÉRDEKEL      
Elindult a részletfizetés, vásárolj MATE BIKE-ot féláron!
2023. július 12., szerda
Elindult a részletfizetés, vásárolj MATE BIKE-ot féláron!

Itt a forró nyár és egyúttal a MATE BIKE túrák, kirándulások ideje is. Ebben a jó időben nincs is jobb érzés annál, mint kiszabadulni a munkahelyről és elmenni a családdal, barátokkal a szabadba. Szeretnénk megkönnyíteni a helyzeted, ezért elindítottuk a részletfizetési vásárlási lehetőséget is, hogy élvezhessétek a MATE BIKE által nyújtott szabadságot a nyáron. Fizesd ki a MATE BIKE-od felét a nyáron, a másik felét a következő 12 hónapban egyenlő részletre elosztva mindezt 0%-os THM-mel. Ez annyit jelent, hogy nem számít, hogy egy összegben fizeted ki a MATE BIKE-od árát, vagy részletben, mindkét opciónál ugyanannyi lesz a végösszeg. Benne vagy?

 

Részletfizetés információk

Amennyiben szeretnéd a részletfizetést választani abban az esetben elég csupán a bicikli felét kifizetned és már gurulhatsz is az új MATE BIKE-oddal. A fennmaradó részt a következő 12 hónapban egyenlő részletekben fogja levonni a bank a számládról így neked az utalásokkal sem kell foglalkoznod.

 

Hogyan tudsz részletfizetéssel vásárolni?

  • Válaszd ki a kiszemelt MATE BIKE-ot,
  • Tedd a kosaradba és kattints alul a "Pénztár" gombra,
  • A "Fizetési mód" megadásánál válaszd ki a "Részletfizetést választom" gombot.
  • Gurulj ki a MATE BIKE bemutatóteremből a legújabb elektromos paripádon, vagy ha a kiszállítást választod, úgy 5 munkanapon belül Magyarország területén INGYENESEN kiszállítjuk a címedre.

 

 

Jogi infók

Ha ezt a konstrukciót választod, arra figyelj, hogy a kerékpár tulajdonjoga a MATE.BIKE Hungary Kft.-hez fog tartozni mindaddig, amíg az utolsó részletet ki nem fizeted. Biztosan megérted, hogy ez a pont bennünket véd, így nem fordulhat elő egy rossz forgatókönyv sem.

 

Ha kérdése van, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén.