Kattints a készletkisöprő kedvezményekért! ÉRDEKEL       Kattints a készletkisöprő kedvezményekért! ÉRDEKEL      Kattints a készletkisöprő kedvezményekért! ÉRDEKEL      

A MATE Fusion a két világ legjobb tulajdonságait ötvözi

Az elegancia és erő intelligens keveréke a MATE Fusion. Egy minimalistán letisztult design, ami könnyedén összekapcsolja a dinamikus, elegáns irányíthatóságot a MATE sorozatunk robosztus erejével. Tervezve úgy, hogy könnyedén sikljon a városi utcákon, de ugyanakkor képes zökkenőmentesen átváltani az elváratlan kalandokra az ismert útvonalakon kívül.

Olvass tovább

Elindult a részletfizetés, vásárolj MATE BIKE-ot féláron!

Itt a forró nyár és egyúttal a MATE BIKE túrák, kirándulások ideje is. Ebben a jó időben nincs is jobb érzés annál, mint kiszabadulni a munkahelyről és elmenni a családdal, barátokkal a szabadba. Szeretnénk megkönnyíteni a helyzeted, ezért elindítottuk a részletfizetési vásárlási lehetőséget is, hogy élvezhessétek a MATE BIKE által nyújtott szabadságot a nyáron. Fizesd ki a MATE BIKE-od felét a nyáron, a másik felét a következő 12 hónapban egyenlő részletre elosztva mindezt 0%-os THM-mel. Ez annyit jelent, hogy nem számít, hogy egy összegben fizeted ki a MATE BIKE-od árát, vagy részletben, mindkét opciónál ugyanannyi lesz a végösszeg. Benne vagy?

Olvass tovább

NE HAGYD, HOGY A HŐMÉRSÉKLET CSÖKKENÉSE MEGÁLLÍTSON!

A MATE X-et és a MATE City-t is úgy fejlesztették ki Dániában, hogy különböző terepviszonyok és eltérő időjárási körülmények között is megállja a helyét az utakon, vagy éppen a terepen. Az alábbiakban öt fontos tippet szedtünk össze neked ahhoz, amelyekkel extra nyugalmat és nagyobb biztonságérzetet szerezhetsz a nedves, jeges vagy éppen havas utakon.

Olvass tovább

5 érv a téli kerékpározás mellett

A téli kerékpározás minden téren megerősít bennünket, télen is! Rengeteg jótékony egészségügyi hatása van annak, ha nem hajtjuk téli álomra a bringánkat. De rengeteg önbizalmat is ad, ha hardcore kerékpárosnak mondhatjuk magunkat és megküzdünk az időjárás viszontagságaival. Az üres és havas utak magányos nyugalma pedig a legharcosabb maximalistát is zen szerzetessé változtatja. A lefagyott faágak, a ropogó hó és az egyre inkább erősödő kitartásunk olyan élménnyel gazdagít, amiből még tavasszal is táplálkozhatunk, amikor  felkészülten és sokkal jobb kondiban indulunk neki az új szezonnak. Összeszedtünk neked 5 érvet arról, hogy miért érdemes kitartanod télen is a kerékpározás mellett!

Olvass tovább