Kattints a készletkisöprő kedvezményekért! ÉRDEKEL       Kattints a készletkisöprő kedvezményekért! ÉRDEKEL      Kattints a készletkisöprő kedvezményekért! ÉRDEKEL      
NE HAGYD, HOGY A HŐMÉRSÉKLET CSÖKKENÉSE MEGÁLLÍTSON!
2023. április 7., péntek
NE HAGYD, HOGY A HŐMÉRSÉKLET CSÖKKENÉSE MEGÁLLÍTSON!

A MATE X-et és a MATE City-t is úgy fejlesztették ki Dániában, hogy különböző terepviszonyok és eltérő időjárási körülmények között is megállja a helyét az utakon, vagy éppen a terepen. Az alábbiakban öt fontos tippet szedtünk össze neked ahhoz, amelyekkel extra nyugalmat és nagyobb biztonságérzetet szerezhetsz a nedves, jeges vagy éppen havas utakon.

1. TEKERÉS, TISZTÍTÁS, KARBANTARTÁS

Annak érdekében, hogy a MATE egész évben zavartalanul működjön, javasoljuk, hogy fektess be a MATE tisztítószettbe. A készlet három MATE terméket tartalmaz, amelyeket úgy terveztek meg, hogy karbantartsák a MATE alkatrészeit, és minden új kaland előtt az "új kerékpár" érzését nyújtsák.

2. EXTRA TAPADÁS

Bár a MATE X jellegzetes gumiabroncsai megnyugtatóan vastagok és robusztusak, javasoljuk, hogy engedj ki egy kis levegőt a gumikból, hogy tovább növelje a tapadásukat, ha még mindig bizonytalannak érzed magad a jeges vagy havas utakon. 

Ezt azonban csak elővigyázatosságból javasoljuk, különösen veszélyes körülmények között. Ha hosszabb ideig alul pumpált állapotban hagyod a gumiabroncsokat, az növeli a kopást, és hajlamosabb lesz a defektekre.

3. KERÜLD A FRÖCCSENÉST

Ha az időjárás viszontagságai között kerékpározol, egy első és hátsó sárvédő segítségével megvédheted Magad és a MATE-t a felesleges csapadéktól, vagy a felverődő sártól. A hidegebb hónapokban a sárvédő felszerelése jelentheti a különbséget aközött, hogy frissen érkezel-e meg a célállomásra, vagy egy sáros út árulkodó jeleit viselve.

4. ÉJSZAKAI RODEO

Győződj meg róla, hogy felkészültél a sötétben történő gurulásra is a kerékpárvilágítással, hogy megvilágítsa az utat, és biztosítsa, hogy látható légy a többi közlekedő számára.

A MATE X első és hátsó lámpakészletet a MATE akkumulátor táplálja, és a kormányon lévő vezérlőkön keresztül könnyen kezelhető. A kétsugaras első lámpa beépített kürttel rendelkezik, a hátsó lámpa pedig féklámpával és jelzőlámpával.

5. VAGÁNY FEJFELSZERELÉS

Fontosnak tartjuk, hogy Te és szeretteid a lehető legnagyobb biztonságban legyetek minden egyes kaland során. Ez szükségessé teszi, hogy kerékpáros sisakot viselj. Ha eddig aggályaid voltak azzal kapcsolatban, hogy a kerékpáros sisak mit tehet gondosan kidolgozott megjelenéseddel - ne félj.  A világ legbiztonságosabb kerékpáros sisakjai érhetőek el nálunk, amik kifejezetten elektromos kerékpárral történő utazásra lettek lefejlesztve.